Silly

GAY, A FRIEND OR A FOE

In Affection, friendship, Psikology on July 13, 2009 at 3:14 pm

I just don’t understand why people seems to hate a gay guy.

Me my self, love to have such a gay friend. I used to have one, his name is Verol. He is a very loving boy, handsome, and always used branded perfume everytime he went out. He is a very cute guy. Unfortunately, he only loves man, not woman.

I remembered the day when we slept together one night, a day before my wedding day. We talked about everything, launghed at everything, and cried together on our sadness stories. He was my best friend… well, he IS my best friend, because until now, he’s still a best friend of mine.

Love your gray bag, darling 😛

Anyway, for those who think that gay guy is a foe, I think you should think again. They are brilliant, and many of them have a perfect job and good carrier.

Yes, Indeed… for me… Gay Guy is woman best friend 🙂

What about you?

Advertisements
  1. agree, Gay Guy is woman best friend
    but not man’s best friend

  2. i dunno,coz i dun have any experience like these before…
    but i think it would be…
    bcoz he n us has a same thing,and there is we love man,so he can understand us,how we feel…

  3. Betul kata caplang. Seorang temen saya ada yang penyuka sesama jenis. Dia lebih akrab ama temen2 perempuan dibanding ama yang laki2.

  4. Akyu semakin cinta deh sama kamyu darliiing * hugs hugs hugs…*

    Gw ngga tau gimana cara nge-gambarin kebahagiaan gw ketika seseorang memberi dukungan secara nyata untuk kehidupan gw 😀

    SUMPAH gw pengen banget jadi sahabat kamyu dalam dunia nyata… hiks hiks

    • aku juga cinta padamu darling… *hugs hugs juga*

      Wahhh… yukkk, jadi temen gue yukkk, gue juga dah kehilangan si verol, ceritanya dia pindah kerja ke hotel Le Meridien, abis itu pindah ke tangerang, buka salon karena gak tahan pulang malem terus kalo kerja di hotel. Nah, semenjak itu gue kehilangan kontak ama dia. Masih suka sms-an sih, tapi gak pernah ktemuan lagi, krn dia sibuk cari duit, kalo nggak… salonnya sapa yang jagain darling, hihihi

      ehhh, nanti gue cerita2 lagi yahh… mo brenang dulu, gak betah nih ngerumpi.com gak bisa gue akses pake flash.

      Kapan2 email gua, nanti kita tuker2an nomer telp. Okay dearrr… Muaaahhhhhhh… (cozy)

  5. Gay guy also a good friend for man, because they have many beautiful woman as their friend.

  6. […] This post was Twitted by justsilly […]

  7. Umm..merasa dejavu melihat gambar itu *oot*

  8. if Me….I Agree and Disagree

    • It’s okay… I just share my thought about gay. You don’t have to be agree with me. Just don’t hate them 🙂

  9. woow nice blog and great information thanks

  10. couldn’t agree more…
    i also have my gay best friend and he always my best companion during our trip together….

  11. I have a gay friend. Tadinya dia nyembunyiin kalo dia gay, tapi akhirnya toh lama-lama kebuka juga. I never thought that gay friend is a foe. They’re just human being. Sama aja, lah. Itu kan cuman masalah orientasi seksual doang..

    Bukan begitu, ibu Silly? 🙂

    Btw, apa kabar, Say?

  12. mmm…Aku punya dan sampai sekarang kita berdua masih bersahabat.
    tebak apa yg paling aku suka dari mereka? they are fashionable…so kalo di ajak belanja oke bo! apalagi curhat…wedeww…..*mereka wise*

  13. Yeah fashionable, tapi kenes nya itu lenje banget ya… empet kalau lihat gaya manja termehe2 nya itu… arrggghhhhhhhh… karena itulah aku nggak suka berteman dengan sebangsa gay. cukup saling kenal nama doank. yang lainnya siap siap aja gue hajarrrrr. wakakaka….

    Cerdas dan smart nya kondisional loooh… kalau bener2 cerdas harusnya bisa nikah doooonk…. Pisssss

  14. Hei.
    Just found your blog…
    we could be friends then… 😉
    really want to know your open mind thought bout Alil…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: